Meubel Nieuws

Agenda

Ben jij opzoek naar een stageplek voor jou opleiding?

 

Wij willen een plek vrijmaken in ons 2-koppige team voor een stageloper die affiniteit heeft met hout. Dit kan voor een snuffel stage zijn maar het liefst nog zouden wij iemand een plek willen bieden die een opleiding doet gericht op het maken van meubels.

 

Dus wil jij werken bij een klein bedrijf met een goede sfeer en leuke klanten? Neem contact op met ons en dan kijken wij wat wij voor elkaar kunnen betekenen!


Restaurant "La Terra Italiana" in Zwolle is door ons flink onder handen genomen. Zo hebben wij een volledig nieuwe bar op maat geplaatst voorzien van grenen visgraat motief aan de voor en zijkanten, drankrekken gemaakt voor aan de muur, en alle muren bekleed met zwart gebeitst grenen hout. Ook het zwevende drankrek hebben wij gemonteerd en voorzien van eiken displays. 

 

Meer foto's zijn te vinden onder "Meubel foto's"


Overig

Voor Partycentrum "t witte peerd" in Nieuwleusen hebben wij de volledige nieuwe inrichting verzorgd bestaande uit bankjes, tafels, roomdividers en meer...

 

Wij hebben hier een timelapse van laten maken zodat u een indruk kunt krijgen van ons werk.


Ook van het aftimmeren van een van de kleinste bussen van Boverhoff Sloopwerken te Heerde hebben wij een timelapse laten maken. Op deze manier kunt u in een razendsnel tempo zien hoe wij dit doen.


 

Via onze Facebook pagina: www.fb.com/contourzwolle hebben wij een dinerbon weggegeven voor het Italiaanse restaurant "Fratelli D'Italia" in Zwolle. 

De winnares heeft laten weten hier erg blij mee te wezen en wij wensen haar veel plezier en smakelijk eten.  

 

Reactie winnaar:

 

Odette Vreeling Helaas heb ik geen foto gemaakt, hier hadden we niet echt een geschikt moment voor! Mijn beste vriendinnetje en ik hebben een onwijs leuke dag gehad met als afsluiten een heerlijk etentje bij Ristorante Fratelli!! Ik ben jullie dankbaar.

Meubelmakerij Contour Zwolle
Dutch Design Week 2016

Dutch Design Week

Wij hebben i.s.m AvM de Dutch Design Week afgesloten en kunnen terugkijken op een mooie week.

De 7 meter lange tafel gemaakt van Billinga hebben wij voor hem compleet op maat gemaakt en is in elkaar gezet zonder lijm, schroeven en spijkers.

Dit wil zeggen dat de tafel voorzien is van houtverbindingen en er oude ambacht gecombineerd is met de stijl van nu.

De foto's van de tafel zijn te vinden bij "Inspiratie"

Er zullen nog meer foto's volgen zodra wij deze allemaal hebben ontvangen.