Meubel Nieuws

Agenda

 

 

"Geduld is een boom, waarvan de wortel bitter is, maar waarvan de vruchten erg zoet zijn."

 

Ook wij groeien en breiden ons uit. Door het flink aantal toegenomen opdrachten en door terugkomende klanten waarvan wij het vertrouwen al gewonnen hebben hebben wij besloten te verhuizen naar een groter pand.

Onze wortels en de wortels van Contour liggen in Zwolle, maar wij zijn verhuisd naar Ijsselmuiden. Wel blijven wij werken met ondernemers uit Zwolle en zal de verhuizing voor onze opdrachtgevers weinig veranderen. 

 

Dankbaar zijn wij voor iedereen die zijn of haar vertrouwen in ons heeft gestoken en samen met ons hun huis of bedrijfspand mooier heeft gemaakt. 

 


Ben jij opzoek naar een stageplek voor jouw opleiding?

 

Met enige regelmaat kunnen wij jou helpen bij het vinden van deze plek. Meerdere stagiaires hebben wij kunnen helpen en kunnen begeleiden in hun opleiding en misschien kunnen wij ook voor jou iets betekenen. Momenteel hebben wij 1 tot 2 stagiaires bij ons in de werkplaats lopen maar wij zijn altijd te bereiken voor vragen met betrekking tot een stageplek. 

 

 

 


Restaurant "La Terra Italiana" in Zwolle is door ons flink onder handen genomen. Zo hebben wij een volledig nieuwe bar op maat geplaatst voorzien van grenen visgraat motief aan de voor en zijkanten, drankrekken gemaakt voor aan de muur, en alle muren bekleed met zwart gebeitst grenen hout. Ook het zwevende drankrek hebben wij gemonteerd en voorzien van eiken displays. 

 

Meer foto's zijn te vinden onder "Meubel foto's"


Overig


Werken bij ons?

 

Wij bieden niet alleen met enige regelmaat stageplekken aan, maar wij zijn nu ook op zoek naar een medewerker om ons team te versterken!

 

Lijkt het jou leuk om in een jong team te werken, en ben jij creatief genoeg om ons bij te benen?  Stuur dan eens een mail naar info@contourzwolle.nl en kom ons vertellen hoe goed jij bent en waarom jij bij ons team zou passen. Wie weet hebben wij voor jou de passende baan, er is in ieder geval 100% kans op een kop koffie!


Voor Partycentrum "t witte peerd" in Nieuwleusen hebben wij de volledige nieuwe inrichting verzorgd bestaande uit bankjes, tafels, roomdividers en meer...

 

Wij hebben hier een timelapse van laten maken zodat u een indruk kunt krijgen van ons werk.


Ook van het aftimmeren van een van de kleinste bussen van Boverhoff Sloopwerken te Heerde hebben wij een timelapse laten maken. Op deze manier kunt u in een razendsnel tempo zien hoe wij dit doen.


Meubelmakerij Contour Zwolle
Dutch Design Week 2016

Dutch Design Week

Wij hebben i.s.m AvM de Dutch Design Week afgesloten en kunnen terugkijken op een mooie week.

De 7 meter lange tafel gemaakt van Billinga hebben wij voor hem compleet op maat gemaakt en is in elkaar gezet zonder lijm, schroeven en spijkers.

Dit wil zeggen dat de tafel voorzien is van houtverbindingen en er oude ambacht gecombineerd is met de stijl van nu.

De foto's van de tafel zijn te vinden bij "Inspiratie"

Er zullen nog meer foto's volgen zodra wij deze allemaal hebben ontvangen.